Dead Sun: apokaliptikus videót kapott egy kilencéves Thy Art Is Murder-dal

Az ausztrál deathcore-nagyágyú Thy Art Is Murder újra piacra dobja nagy sikerű 2012-es albumát, a Hate-et. A pólóval, pulcsival, bakelittel, kazettával megtámogatott újrakiadást, a Nuclear Blasttól kezdve az Impericonon át a banda saját oldaláig mindenhol be lehet zsákmányolni, november 5-től pedig kézbe is lehet majd venni.

Hogy ne csak vásáros kufárok legyünk, a zenekar kiadott egy videoklipet is a bejelentés mellé, méghozzá az album hetedik dalához, a Dead Sunhoz, amiben a War from a Harlots Mouth énekese, Nico Webers is közreműködik. A videó egy animációs kisfilm igencsak apokaliptikus hangvétellel, de a poént nem lőnénk le, hanem idelent elindítva lehet nosztalgiázni.

A zenekar nemrég halasztotta el az év végére tervezett EU-turnéját 2022-re, a budapesti buli november 30-án lesz a Barba Negrában. Előzenekarok a Malevolence, a King 810, az Alluvial és a Justice for the Damned.

//www.youtube.com/watch?v=m0QJY0w0ujo

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.