Májusban Tool-koncert lesz Budapesten

Először csak egy bugnak tűnt a mátrixban, de a hír igaz: jövő tavasszal Budapestre jön a Tool! A koncert május 24-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában. A tripezős prog metal atyaúristeneinek ez lesz az első önálló magyarországi koncertje, miután 2007-ben egyszer már felléptek a Sziget fesztiválon. A jelek szerint a jövő évi turné még a 2019-ben megjelent Fear Inocolum albumra épül, de ha esetleg mégsem, hát valószínűleg azzal se lesz problémája senkinek.

Előzenekarokról egyelőre nincs hír, a jegyekről viszont van: az elővétel október 1-én 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon, a Tool Army tagjai viszont már szeptember 28-án 10 órától behúzhatják a belépőket 24 órán át. További infók a hivatalos eseménynél.

//www.youtube.com/watch?v=fRvR_47JtTc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.