Jövő októberben kerül megrendezésre az Arch Enemy, a Behemoth, a Carcass és az Unto Others közös budapesti koncertje

Eredetileg október 19-én érte volna el hazánkat a The European Siege 2021 névre keresztelt turné melyben az Arch Enemy turnészövetséget kötött a lengyel Behemothtal, majd meghívták vendégnek a liverpooli veterán Carcasst és a feltörekvő amerikai gothic metal Unto Others zenekart, akik jogi problémák miatt nemrégiben kénytelenek voltak megválni az eredeti Idle Hands névtől.

Nos úgy fest, erre még kicsit várnunk kell, ugyanis a svéd Arch Enemy ma bejelentette, hogy a The European Siege turnét teljesen átszervezték jövő őszre. Az új budapesti időpont 2022. október 16. lesz, a helyszín változatlanul a Barba Negra lesz. A koncert szervezői a változtatás kapcsán egy rövid tájékoztatást adtak:

A 2021-re tervezett ’The European Siege’ turné 2022-ben indul majd csak útnak. A budapesti állomás sem marad el, csak új időpontban, 2022. október 16-án kerül megrendezésre. A 2021.október 19-re megváltott belépőjegyek automatikusan és változatlan feltételekkel érvényesek az új időpontra, ezért kérjük, hogy őrizzétek meg! Ha az új dátum nem megfelelő, természetesen a visszaváltásra is van lehetőség a vásárlás helyszínén 2021.szeptember 19-én éjfélig. A Rock1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó e-mailre válaszolva jelezzétek! Köszönjük a megértéseteket! Vigyázzunk egymásra!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.