Nightfall – Új videó

At Night We Pray címmel márciusban jelent meg a görög dark metal legenda, a Nightfall új nagylemeze. Az idén 30 éves banda lemezéről Martyrs Of The Cult Of The Dead (Agita) daluk kapott új videót, amit Efthimis Karadimas énekes így kommentált: 

Megtiszteltetés számunkra, hogy a Martyrs Of The Cult Of The Dead (Agita) klipünket Antoine de Montremy készítette el, az ő nevéhez fűződik Chris Holmes (ex-W.A.S.P.) dokumentumfilmje, a Mean Man. A videó az Agita szövegére épül, és a depresszió elleni küzdelmet ábrázolja – egy női alakban megszemélyesítve (a ‘depresszió’ szó görögül nőnemű).

A Nightfall zenei világa egy elég érdekes keverék, amelyben megtalálhatóak a Dimmu Borgirra, vagy a honfitárs Septicfleshre hajazó szimfo-black motívumok, de azért kevésbé harsányan, intenzíven és teátrálisan. A billentyűket is alkalmazó, a már-már epikus, és csodás keleties dallamokkal is felvérzett, nem mellesleg remek Meteor Gods ilyen például.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.