Pennsylvania Furnace: gyönyörű dallal vezeti fel új lemezét Lingua Ignota

Nuskull Magazin

Ahhoz kétség sem férhet, hogy a Lingua Ignota – Kristin Hayter énekesnő zenei projektje – a metalvilág egyik legkiemelkedőbb vérfrissítése az utóbbi időkből. A tucatnyi műfajból és stíluselemből építkező, de leginkább a klasszikus zenét noise-zal keverő tételek rendre ejtik le a kritikusok és a rajongók állait. Lingua Ignota kreatív energiái már-már megzabolázhatatlanok, ékes példa erre a Full of Hell énekesével és a The Body dobosával tavaly alapított szupergrupp, a Slightless Pit is, így nem csoda, hogy a februárban megjelent Agnus Dei kislemez sem az egyetlen idei durranása volt az énekesnőnek.

Augusztus 6-án ugyanis érkezik a nagy sikerű 2019-es Caligula album folytatása, a Sinner Get Ready – ezúttal már a Sargent House gondozásában. Ehhez most az első kedvcsinálót is meghallgathatjuk, ami a Pennsylvania Furnace címet viseli, és egy lenyűgöző képi világgal megtámogatott klipet is kapott, aminek minden munkálatát maga Kristin látta el. A dal ezúttal egy visszafogottabb darab – ami nem von el a szépségéből –, de ismerjük Lingua Ignota munkásságát, ezáltal garantált a meglepetések garmadája a lemezen.

A dallistát, a varázslatos videót és az album borítóját idelent találod:

  1. The Order of Spiritual Virgins
  2. I Who Bend the Tall Grasses
  3. Many Hands
  4. Pennsylvania Furnace
  5. Repent Now Confess Now
  6. The Sacred Linament of Judgement
  7. Perpetual Flame of Centralia
  8. Man Is Like a Spring Flower
  9. The Solitary Brethren of Ephrata

//www.youtube.com/watch?v=7YRMV7ffPpY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.