A Celeste a Nuclear Blastnél folytatja, ki is adtak egy klipet

A francia black/screamo csapat, a Celeste a Facebook oldalán tette közzé, hogy mostantól a Nuclear Blast égisze alatt gyártják a sötétebbnél sötétebb taktusokat. A zenekar a 2008-as debüt nagylemez, a Nihiliste(s) óta volt a német Denovali kiadónál egészen mostanáig. Ennek örömére (vagy mert amúgy is tervben volt?) kiadtak egy új klipet, egy régebbi dalhoz, a 2017-es Infidèle(s) album Comme Des Amants En Reflet című darabjához. A mozgóképet a rideg hangulatú fekete-fehér kisfilmjeiről híres Chariot of the Black Moth készítette, aki olyan előadókkal és zenekarokkal dolgozott már együtt, mint a God Is an Astronaut, Steve Von Till, a Crowbar vagy épp a budapesti Hænesy.

Természetesen az ominózus lemez folytatása is már úton van, arról és a lemezszerződésről így nyilatkoztak a fiúk:

Nagy örömmel jelentjük be, hogy mostantól a Nuclear Blast család tagjai lehetünk. Szeretnénk megköszönni a kedves fogadtatást és izgatottan várjuk, hogy egy ilyen közvetlen és profi csapattal dolgozhassunk. Nehéz idők jártak mostanság, de ez csak még jobban megerősített minket a hatodik lemezünkön való munkálatainkban. Épp most fejeztük be a keverést, úgyhogy készüljetek a hamarosan érkező újdonságokra!

A hatodik albumról nincs semmi konkrét infónk eddig, előreláthatólag 2022-ben érkezik. Addig is az új videóval lehet nosztalgiázni kicsit 2017 egyik legborúsabb és legzseniálisabb lemezén.

//www.youtube.com/watch?v=t_1b7jpf2xo

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.