Godgiven – megjelent a lemez

Megjelent a Godgiven Not that Godly c. lemeze, amiről már három dalt klipesítettek és ezeket láthattátok is nálunk. Most viszont már a teljes, 10 dalos anyag megérkezett (keressétek a stream oldalakon is bátran), amiről érdemes tudni, hogy Tóth Gábor (Ghostship Recordings) és Csongor Bálint (Subscribe, Useme) irányításával készült.

Az anyagot vendégek egész sora – JFT (BG), Mauro Garbati / MuD (IT), Medve Balázs / Hit by a School Bus, Csongor Bálint (Subscribe, Useme), Fóthy Réka / Devil Seed, Sajószegi Niki, Szegedi Hajnalka, ex-GG tagok/crew – teszi még különlegesebbé.

A csapat így mutatta be az albumot:

Ez az anyag a kilátástalanság mellékterméke, még a járvány előtti időkből. Egy olyan civilizációból, aminek már régóta kijárt egy hatalmas pofon. Mi pedig jöttünk elvégezni a piszkos munkát és senkit, semmit nem kímélünk! Még magunkat sem…
Sok év hányattatásai után pont mostanra ért be igazán a lemez mondanivalója, ehhez a tartalomhoz jár a forma: egy nyers, zajos, csiszolatlan, a 90-es, 2000-es években gyökerező, elemi erejű zene, amire talán rock’n’core lehetne a legjobb kifejezés. Sem stílusban, sem megszólalásban nem akartunk konvenciókat követni, bár amúgy sem tudnánk, mert ez jön belőlünk. Ez egy istenadta dolog, de nem az a jámbor fajta…

A zenekar augusztus 28-án élőben is prezentálja a lemezt a Robot-ban, a Wrong Side és az Estenden zenekarok társaságában.
Esemény: https://www.facebook.com/events/578145719839174/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.