Transport – League Me The Cursed – dalpremier

Kaiserschnitt címmel augusztus 27-én jelenik meg a svéd sludge/doom metalos Transport League új lemeze, melynek újabb előzeteseként Me The Cursed daluk szöveges videóját láthatjátok. Daluk az élet mindennapos küzdelmeiről szól, melyről így beszéltek:

Ha már elmosódott minden hatás, ha már elszakadt minden kötél, akkor is meg kell hozni az élet nehéz döntéseit és nem kell, hogy azok maguk alá temessenek. Állj talpra akkor is, ha el vagy átkozva.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.