Decapitated – Új album tele demós számokkal

The First Damned címmel jelent meg a lengyel death metalos Decapitated új lemeze, ami egyébként egy demóválogatás. A lemezre a banda korai, a ’90-es évek végéről összegyűjtött demós felvételei kerültek fel, amaguk nyers változatukban. Mindezekről Vogg, a gitáros így beszélt: 

Tessék, itt vannak! Ezek voltak az első lépéseink – még tizenévesként. Semmi új maszter, semmi remix, semmi szarság. Nyers és halálos, ahogy akkoriban is volt. Jó szórakozást!

Cemeteral Gardens dalukhoz egy korabeli felvételekből összeállított klip is készült.

Néhányatok számára ez egy kiváló lehetőség arra, hogy megismerjétek a zenekart, avagy felfrissítsétek a memóriátokat a történelmünkkel kapcsolatban. Most, hogy belegondolok, nagyon meglep, hogy ilyen fiatalon sikerült felvennünk a két demót.” – fejezte be Vogg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.