Underball – Egy jó szopás…

Az olasz thrash / hardcore metalos Underball július 16-án adja ki debütáló albumának, The Best Is Yet To Cum címmel. A banda tagjai az olasz metaléra különböző rétegeiből érkeztek és egyesítették erejüket egy robbanékony, szókimondó zenei projektben.

“A Metal, a pandex, a csillogás, a szex és a rossz modor összeütközik és felrobban a legnagyobb hangerővel.” – hirdetik magukat.

Kedvcsinálóként máris itt van John Von Lovers daluk hivatalos videója.

Underball – The Best Is Yet To Cum

(Dildo Records)

1.  John Von Lover
2.  Squirt On My Face
3.  Dwarfs
4.  Dildo
5.  Milf
6.  CannonBall Dookie
7.  Deadland
8.  Expired Beer
9.  Infection
10.  Underball

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.