Sunken State – “Swindler” videopremier

Kronos Mortus

A dél-afrikai Sunken State 2021. június 11-én adja ki várva várt új albumát, a Solace In Solitude-ot. A zenekar a múlt havi “Separation Has Begun” után a “Swindler” videóját tárja elénk.

A Sunken State 2018-ban alakult Johannesburgban. A debüt EP Enter the Grey címmel 2019 augusztusában jelent meg, majd 2020 márciusában az This Is the End című kislemez következett.

A zenekar izmos színpadi fellépéseiről ismert. Nagy vonzerőt váltott ki a dél-afrikai metal színtéren, magas színvonalú műsorokat játszva, beleértve a dél-afrikai metal zenei díjakat és a The Black Dahlia Murder megnyitóját a Ramfesten.

A “Swindler” dal már elérhető mindenféle digitális platformon az alábbi linken: https://distrokid.com/hyperfollow/sunkenstate/swindler

Lamb of God / Bleed From Within / Gojira / Erra / Children Of Bodom / Pantera rajongóknak ajánlott!

https://www.facebook.com/sunkenstatesa
https://twitter.com/SunkenStateband

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.