Atena – Flash! – THUNDER – új dal és videó

Az Atena egy kísérleti metalcore zenekar Norvégiából. Zenéjükben a hihetetlen műfajkeveredések vannak, melyeket elektronikus hatásokkal támogatnak meg. A csapat tavaly év elején mutatta be Drowning Regret & Lungs Filled With Water című debütáló albumát, mely a nemzetközi színtér nagy elismerést váltotta ki. Most egy vadonatúj dallal és videóval jelentkeztek Flash! – THUNDER címmel, amiről az alábbiakat mondták:

Ez egy rendkívül energikus és motiváló dal, amely kiválóan alkalmas edzésekre. Segít megtalálni azt a belső szikrát, amikor a dolgok egyre nehezebbé válnak. Nagy rajongói vagyunk az elektronikus zenének, így ennek beépítése hangzásunkba újabb lendületet adott nekünk, és reméljük nektek is.

Drowning Regret & Lungs Filled With Water című debütáló albumukat itt hallgathatjátok végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.