Blackshell – Egy új hazai deathcore projekt

Blackshell egy új hazai egyszemélyes deathcore projekt, ami mögött Debrenti Márk áll. Bemutatkozó kislemeze március végén jelenik meg Hell címmel, melyről Ascension dalával ismerkedhettek meg.

A hamarosan megjelenő EP-ről Márk az alábbiakat mondta:

Lényegeben egy alternatív világról szól, ahol az emberekre és hipokrita vezetőikre a bűneik miatt egy felsőbbrendű gonosz erő többfajta büntetőhullámot zúdít. Pokolból felmászó démonkutyák marcangoljak és erőszakoljak a bűnösöket. Árvíz, betegségek stb. Mikor végleg meggyengül az emberi faj, a felsőbbrendű gonosz erő színre lép, hogy utolsó csapást mérjen a földünkre. Dióhéjban erről szólna a lemez.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.