Szombaton bulizz online a Phoenix RT zenekarral!

A szombathelyi Végállomás klub már múlt héten elindította online koncert közvetítését. Sajnos arról lecsúsztunk, de utólag visszanézve jó bulit élhetett át aki csatlakozott. Akkor a szintén szombathelyi Red Rockets lépett fel, akiket ezen a hétvégén a Phoenix RT vált.

Sajnos a jelenlegi helyzetünkben az online koncertekre kezdünk áttérni. Ami részben jó, hiszen nem maradunk kedvenceink nélkül, viszont nehéz is egyben, mivel nem helyettesíti az élményt amit a bulikon élhetünk át. Nem fröccsentik nyakunkba a sört, nincsenek rockerek, akiket fűt a pogo. És persze nincs hangos élőzene, ahol kiengedhetjük a fáradt gőzt. Ennek ellenére is most invitálunk mindenkit egy király kis Phoenix RT koncertre, hiszen a srácok mindig jó hangulatot hoznak. Bízunk az online buli sikerében, és köszönjük a szervezőknek, hogy ez létrejött.

Csatlakozni itt tudtok az eseményhez ami persze fizetős, de most főleg fontos hogy ennyivel is támogassuk a rajongásunkat!

A Phoenix RT egyébként nem olyan rég szerepelt A Dal műsorban, Jelzőfény dalukkal. Ezt itt csatolom is kedvcsinálónak!

Február  20. Szombat!

20:00 – Végállomás klub – Facebook!

Csatlakozni, támogatni ér!

🤟 Sok sikert kívánunk az eseményhez! 🤟

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!