A Stick to Your Guns feldolgozta a Take On Me-t

Február 18-án egy új, akusztikus kislemezzel jelentkezett a Stick to Your Guns. A The Meaning Remains EP-re három saját szám új verziói kerültek fel (Amber, Nobody, Forgiveness of Self), illetve egy váratlan feldolgozás, méghozzá a norvég A-ha zenekar leghíresebb számának, a Take On Me-nek az akusztikus változata. A zenekar így kommentálta a most megjelent kislemezt:

Ezen az EP a legnépszerűbb STYG-dalaink hallhatók új megvilágításba helyezve. Bár a hangszerelésük lassúnak és komornak tűnhet, a dalok ugyanolyan dühösek és szenvedélyesek maradtak, amilyennek szántuk őket. Csendesen és gyengéden énekeljük, de ugyanonnan jönnek, ahonnan üvölteni szoktunk. Számunkra a düh és a béke kéz a kézben jár. Mindkettő olyan eszköz, melyekre úgy gondoljuk, szükség van. Reméljük, hogy élvezni fogjátok ezeket az ezerszer hallott, de most új köntösbe bújtatott dalokat.

//www.youtube.com/watch?v=HSDPsj6mqZs

Fotó: Somogyi Lajos / Bands Through the Lens

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!