Heedless Elegance – Megjelent a második lemezük

Fémforgács

Libra címmel megjelent a metalcore vonalas budapesti Heedless Elegance második albuma. A megújult tagsággal felvértezett fővárosi zenekar az elmúlt időszakban egy egészen új felfogásban és elszántsággal vágott bele a Wanderer folytatásába, amely folyamatot a rajongók visszajelzései az eddig kiszivárgott dalok alapján, kérdés nélkül megerősítenek. A Libra címre keresztelt folytatás hosszú várakozást követően, most az elejétől a végéig hallgatható és megvásárolható. A hangzásért a No Silence Studios felelt, míg a zenekar új arculata Buzás Krisztián (Orient Fall) munkája. A lemez és a hozzá tartozó merchandise megrendelhető az alábbi linkről: cutt.ly/RjDhN1f 

A Libra lemez – két részre osztva összesen – nyolc dalt tartalmaz, amelyeken keresztül egy általunk kitalált karakter lelkének útját követhetjük végig, egy személyes bosszútól a megváltó halálig. Az érzelmi skálák teljes spektrumán kileng a főszereplő belső világa, amit igyekeztünk zeneileg is a lehető legkifejezőbb módon adaptálni és minden tekintetben meghaladni korábbi árnyékunkat. Úgy érezzük, hogy egy nagyon színes, mégis egységes lemez született, amit óriási kihívás volt elkészíteni. Egy őszinte és időtálló anyagot kívántunk létrehozni kizárólag saját magunk számára megfelelve. A zenekart a kezdetek óta kísérő kettősség motívum fenntartása által a lemez két részre osztottságát nemcsak zeneileg, hanem grafikailag is igyekeztünk egy különleges kereszt alakú digipack kiadvánnyal megtámasztani.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.