Forhist – Visszatérés a black metal erdejébe

Fémforgács

A Blut aus Nord soraiból ismert Vindsval egyszemélyes projektjeként alakult meg az avantgárd, progresszív, disszonáns black metalt játszó Forhist.

A ’90-es évek norvég black metalaljától inspirált Forhist egy magányos sétára invitál a mély erdőben, visszaidézve a múlt hangjait és szellemét. Tartsatok vele!

Február 26-án, a Debemur Morti Productions gondozásában megjelenő nyolc dalos (I-VIII) debütáló lemezének máris itt van az első tétele.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.