The Joystix – Új lemezzel tértek vissza

Fémforgács

Egy rövidebb szünet után új nagylemezzel tért vissza a székesfehérvári punk/rock’n’roll trió, a The Joystix. No Expectations címet viselő visszatérő lemezük az alábbiakban hallgatható végig.

Nem akartuk kihagyni a ziccert, valamilyen módon mindenképpen meg akartuk ünnepelni a zenekar tizenöt születésnapját, amihez le is foglaltunk egy időpontot, de ezt nyilván a COVID-19 keresztülhúzta. Ami viszont pozitív, hogy így legalább volt időnk molyolni a lemezen és egy olyan anyagot letenni az asztalra, amivel maximálisan elégedett vagyok! Azért természetesen a buliról sem mondtunk le, ha nem dől össze a világ, május 7-én tartunk egy CD-megjelenéssel egybekötött lemezbemutató utószületésnapot a budapesti Robotban! Addig is kövessetek minket a Facebook-oldalunkon, hogy ne maradjatok semmiről, ami velünk kapcsolatos!” – mondta a lemezzel kapcsolatban Szőke Gábor, azaz Szöszö énekes/gitáros.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.