POWER – dalpremier a jövő év elején érkező második nagylemezről!

Rockvilág.hu online rockmagazin

2021. februárjában jelenik meg heavy metalos Power zenekar “Új Éden” című második nagylemeze. A felvételek a No Silence Stúdióban készültek 2020-ban Simon István (felvétel, keverés, mastering) irányítása alatt. A legutóbbi “Tükrök” című nagylemez 2013-ban jelent meg, és azóta több friss dal is elkészült már, a “Láng” és az “Utolsó felvonás” mellett 2018 végén a “Te meg én” lett az akkoriban első osztályba feljutott mosonmagyaróvári női kézilabda csapatnak az indulója, melyhez a videofelvétel elkészítésében a szurkolók, a helyi B-közép is részt vett, a “Mélyben” című akusztikus dal pedig videoklippel együtt jelent meg márciusban. A friss lemez címadó dala már meghallgatható a Hammer Music YouTube csatornáján.

Power: Új Éden (Hivatalos szöveges videó)

“Olyan dallamos, bivalyerős heavy metal lemezzel jelentkezünk, ami hosszú évek óta hiányzott a magyar metaléletből! Hangerőt fel, és íme a címadó dal szöveges videója! Ez a dal az elsők között készült el a lemezre, egyből tudtuk, hogy egy remek, lendületes, fogós tétel lett. Egy ilyen év van után, a szöveg méginkább aktuális. Metal van, mese nincs!” – tette hozzá a zenekar.

Tagok:
Világi Zoltán – dob, ének
Németh Sándor – gitár
Schnitzer Péter – bass

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.