Art Of Shock – King Diamond feldolgozásdallal jelentkeztek

A Los Angeles-i metal banda az Art Of Shock a közelgő ünnepekre való tekintettel kiadott egy King Diamond feldolgozást. A No Presents For Christmas digitálisan és a lenti szöveges videó formájában jelent meg, amiről a zenekar frontembere Art Geezar mind erről így beszélt:

Mindannyian nagy King Diamond-fanok vagyunk! Már hosszú ideje tervezzük felvenni a No Presents For Christmas dal sajátos változatát. Most vége eljött az idő, és nagyon jól éreztük magunkat a munkálatok során. Reméljük, Ti is élvezni fogjátok ezt a verziót!” 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.