Horna – Hamarosan új lemezzel térnek vissza

Fémforgács

Öt év után új albummal jelentkezik a finn black metalos Horna. A csapat lemeze december 8-án, Kuoleman Kirjo címmel a World Terror Committee kiadó gondozásában fog megjelenni. A több, mint 25 éve működő zenekart 1994-ben hívta életre a gitáros-zeneszerző Shatraug (Sargeist, Behexen,  Deathmoon Covenance,  Doedsvangr,  Finnentum,  Mortualia, My Torments, Necroslut, stb.) hívta életre a finn black metal első hullámának időszakában. Eddigi fennállásuk alatt 9 nagylemezt, szántalan EP-t, válogatást és splittet adtak ki, amiknek sorát a december elején érkező lemezükkel folytatják.

A múlt azért él tovább, mert a jelen halott és nincs jövő. A Horna továbbra is halhatatlan, és  Kuoleman Kirjo az egyetlen égitest a horizonton.

A finn black metal színtér veteránjának tízedik sorlemezének újabb előzetese dalaként a Haudattujen Tähtien Yönä ismerhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.