Protokult – Troubled Lad (Slainte Mhaith) – új videó

Fémforgács

Troubled Lad (Slainte Mhaith) címmel mutatta be új single-dalának hivatalos videóját a kanadai pogány folk metalos Protokult. A videót a Torontói The Thirsty Fox Pubban forgatták, az élő felvételek pedig 2017-ből valóak.

A zenekar október elsején adja ki új albumát Transcending The Ruins címmel, amiről a korábban megjelent Feed Your Demons videójukat nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.