Mr. Bungle – Lemezelőzetesek

Október 30-án jelenik meg a Mr. Bungle lemeze, ami valójában nem egy új anyag lesz, hanem az 1986-os The Raging Wrath of the Easter Bunny demójuk újra felvett, extrákkal változata. A tavaly újra életre kelt banda Mike Patton énekes (Faith No More) eredeti, kultikus zenekara, Dave Lombardoval és Scott Iannel kiegészülve. Az alábbiakban Eracist daluk videóját nézhetitek meg.

1999 óta az első Mr. Bungle felvétel egy klasszikus Exploited nóta, az U.S.A. feldolgozása volt, a lemezen lesz egy C.O.C.Loss For Words” átirat, valamint az S.O.D.-től a Speak English Or Die, spanyol nyelven: Hypocrites / Habla Español O Muere.  Az alábbiakban a korábban megjelent Raping Your Mind videóju és a fentebb említett Exploited feldolgozás látható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.