THE WHATEVERS – Az első dal a nyári bemutatkozó albumról: Step Back

Egy Step Back című klippel kísért dallal vezeti fel júliusra, de legkésőbb augusztusra várható bemutatkozó albumát a budapesti The Whatevers zenekar.

"A banda 2016 júniusában alakult Budapesten, amikor Robi és Levi közel 10 év után ismét összefutott. A tatabányai panelházak közti garázsokban gyökerező, angol nyelvű post-grunge melódiákat Max orosz extravaganciája és Gábor súlyos dobtémái teszik igazán egyedivé és felejthetetlenné. Ha el kéne helyezni a zenéjüket valahol, talán a Nirvana - Foo Fighters - Pixies halmazok metszéspontjába tennénk, mivel mind a négyen elég különböző zenekarokat szeretnek, ízlésviláguk is ebben a metszetben fut össze...

 


www.facebook.com/thwhtvrs...2018 őszén megjelentették első, “#blndrs” névre keresztelt 5 számos demójukat mely előrevetíti, milyen izgalmas dolgokat várhatunk még tőlük a jövőben.

Az Ain’t it the same old shit, eh?! című új lemezen 8 dal és 2 bónusztétel kapott helyet.


"A dalok jó része évekkel ezelőtt született, van olyan amelyik már több, mint 10 éves, de végleges formájukat csak most érték el, szóval ideje volt megszabadulni tőlük. Az emberek meg amikor hallgatták a dalainkat, gyakran mondtak olyanokat, hogy 'mintha mindig is ismerték volna őket csak kiment a fejükből, mintha mindenre hasonlítanának, miközben semmire sem' meg ilyen magasztos dolgokat. Mi meg erre csak annyit tudtunk mondani, hogy 'jah, hát pedig ez is csak valami régi szar'... Úgyhogy kicsit csavargattuk a szavakat és végül úgy döntöttünk, hogy a lemeznek ezt a címet adjuk."
 
 


THE WHATEVERS - Step Back (a 2020-as album előzeteseként)
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.