Unborn Suffer – a ’90-es évek szavai

A mai nap jelent meg a lengyel death-grinder Unborn Suffer hatodik nagylemeze, a Commit​(​ment To) Suicide. A lemez dalszövegei még az 1990-es évekből származnak, amikor Lukasz Ziółkowski dobos egy Rejestr nevű punk zenekarral próbált. Ezt így magyarázza:

Ezek a szavaknak azoknak szólnak, akiknek elegük van a világ rendszereiből: politikai, vallási és bármilyen más rendszerből, mely csak utánozza a szabad ember eszméit. Ezeket a szavakat a ’90-es években írták le, ám továbbra is nagyon relevánsak, sőt túl is relevánsak. A dalszöveg ugyanúgy, mint a dalok, rövid, ám időtlen a gondolataikkal.

Lemezükről Pierdolę Was és Degradation Of Evolution gyilkos videóik nézhetőek meg.

Teljes lemezük itt érhető el.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.