“Valami véget ért, valami fáj…”

“Valami véget ért, valami fáj…”

Sokan láthattátok már a Zorall nagy bejelentését, amiben a zenekar frontembere Szasza közli velünk, a rajongókkal hogy továbbra nem vesz részt a zenekar munkásságában. Elmondásuk szerint barátok maradtak és nem összetűzés az ok, amiért így döntöttek. Szasza azt mondja, továbbiakban nem tudja összeegyeztetni a Zorall-t és egyéb magán jellegű dolgait, ezért döntött így. Nem tudjuk tényleg így van-e, hiszen volt már többször hogy összekapott a csapat. Amikor a Sörolimpián voltunk tavaly, elmaradt a buli egy apró balhé miatt. Mindenesetre bízunk abban, hogy nem ezek a veszekedések állnak a dolgok mögött, és további sikereket kívánunk Szaszának, és a Zorallnak.

Mindeközben a Zorall is bejelentette, hogy több mint 120-an jelentkeztek az énekes posztra. Ez nagyon szép szám, talán így hamar lesz utánpótlás. Castingot hirdettek, ahol majd eldől ki veheti át Szendrey Zsolt helyét a csapatban. Részletekért bemásoltuk az eredeti posztot:

A zenekar egyébként közben készül a Sörolimpiára, ami most már idén Zorall Sör-Tábor néven fut. Reméljük jól alakul idén is a fesztivál, melynek részleteit a linken megadott Facebook oldalon követhetitek:

https://www.facebook.com/taborfesztival/

Közben Szasza is bejelentést tett Facebook oldalán melyben közli, hogy tovább működnek az eddigi zenekarok amikben részt vett. A Zorall-ból kiválására nem tért nagyon ki, viszont idézett egy szöveget, amiből nekünk nem az jött le hogy ténylegesen békében váltak el. Íme a poszt ahol egyébként már koncert dátumokat is közölt:

“Szemedben könnyek, haragszol rám

Hogy el kell menjek,nem az én hibám”

 

 

Bármi is történt igazából nem tudjuk meg, de lehet nem is tartozik ránk! Mindennek ellenére sikeres munkát kívánunk Szaszának, és a Zorall-nak egyaránt!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.