Expander – anti-gravitációs kibernetikus thrash metal

Van olyan, hogy kibernetikus thrash metal? Igen, van! Ezt játszik a texasi Expander nevezetű thrash / crossover zenekar is, akik augusztus 21-én, Neuropunk Boostergang címmel adják ki új lemezüket. A 2014 óta aktív banda második lemeze az elnyomó rendszerek, fegyveres erőszak és futurista világképek tematikájára épül, amiről elsőként az anti-gravitációs ritmusokkal és tradicionális riffekkel gazdagon megpakolt, barbár thrash-punk attitűdű Hyper-Flesh Aedificium dalukat ismerhetitek meg.

A Hyper-Flesh Aedificium dal egy olyan zenei tájat vázol fel, melyben az emberi evolúció összefonódik a városokkal, építményekkel, műemlékekkel. Ezek, az új dalban bemutatott, monolit struktúrák fizikálisan is életre kelnek, lélegeznek és öngyógyító erővel rendelkeznek, vagyis élő testként működnek. Ezen épésszel fel nem fogható architektúrák a Föld és az azon túli atmoszféra összefonódását reprezentálják, egyben pedig betekintést nyújtanak egy bio-mechanikus jövőbe, aminek megszállója az Expander lesz.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.