Night Laser – Street King – klippremier

Street King címmel mutatta be új videóját a klasszikus heavy / power / glam metalban utazó német Night Laser zenekar. A videóban a sör metalos Tankard énekese Andreas “Gerre” Geremia vendégeskedik.

A banda augusztus 28-án, Power To Power címmel adja ki 12 dalos vadonatúj albumát, melynek a fentebb látott videó a felvezetője és, amit a zenekar így kommentál:

A Power To Power albumon a banda erőteljesen, felsőbbrendűként szól, és dalaink nincsenek híján a változatosságnak sem. Zenei tekintetben egy ‘80-as évekbeli heavy metal / modern hard rock-anyagra kell számítani. Némi power metal, egy kis thrash-beütés és már meg is kapjátok, amire vágytatok!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.