Oceans Of Slumber – a ránk törő érzelmi zuhatagok

A progresszív metalos Oceans Of Slumber szeptember 4-én, a Century Media Records gondozásában adja ki saját címmel ellátott új albumát. Lemezükről A Return To The Earth Below videójuk nézhető meg.

Ahogy a társadalmunkban, úgy bennünk is ciklusok váltakoznak, melyeknek egyszer végük szakad. Olyan szakaszai ezek az életünknek, melyek megnyomorítanak és kínoznak minket. Néha minden figyelmeztetés nélkül a felszínre törnek és ránk szabadítanak egy érzelmi zuhatagot, ami maga alá temet, és minden reményünk veszni látszik. De egy ponton abba kell hagynunk a menekülést, nem futhatunk tovább a fájdalom elől, nem futhatunk tovább az igazság elől, nem futhatunk tovább önmagunk elől. Csak így lelhetünk külső és belső békére. Az A Return To The Earth Below pontosan erről az utazásról szól, ahogy az elme és a szív együttes erővel keresik a kiutat ebből a szorongató helyzetből. Úgy véljük, ennek a dalnak a debütálása nem is lehetne időszerűbb, amikor mindannyiunknak a változás útjára kell lépnünk. Nagyon köszönjük Giannis Nakos munkáját, aki ezt a gyönyörű borítót készítette, mely nemcsak a mi képzeletünket ragadta meg, de azt a sötét mélységet is, amit a lemez képvisel. Később még sok újdonságot fogunk napvilágra hozni a lemezzel kapcsolatban, de addig is élvezzétek az új dalunkat!” – mondta az új lemez kapcsán Cammie Gilbert, a banda énekesnője.

Oceans Of Slumber – Oceans Of Slumber

(Century Media Records)

1. Soundtrack To My Last Day
2. Pray For Fire
3. A Return To The Earth Below
4. I mperfect Divinity
5. The Adorned Fathomless Creation
6. To The Sea
7. The Colors Of Grace
8. I Mourn These Yellow Leaves
9. September (Those Who Come Before)
10. Total Failure Apparatus
11. The Red Flower
12. Wolf Moon

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.