Cosmic Rover – hallgasd meg első lemezüket

Spitting Fire címmel hivatalosan is jelent meg a brazil stoner metalos Cosmic Rover zenekar első nagylemeze, amiről Our Tattoos videójukat láthatjátok.

Bár a lemezt tavaly szerzői kiadásban a banda is kiadta, most az Abraxas kiadó jóvoltából hivatalosan is beszerezhető az alábbiakban pedig végig is hallgatható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.