Cro-Mags – Phil Campbell is szerepel a NYHC legenda új klipjében

In The Beginning címmel június 19-én jelenik meg az alapító Harley Flanagan által 2019-ben ismét feltámasztott NYHC legenda Cro-Mags új stúdióalbuma. Épp itt volt az ideje, hiszen, a legutóbbi Cro-Mags nagylemez pontosan 20 évvel ezelőtt, 2000-ben jelent meg Revenge címmel. Azon a korongon szintén az ex-Suicidal Tendencies gitáros, Rocky George játszott, akárcsak a 13 nótás új lemezen.

Ami a muzsikusokat illeti, a zenekar jelenlegi felállásában Harley Flanagan basszer/énekes mellett a már említett Rocky George és Gabby Abularach gitárosok, illetve Garry Sullivan dobos játszik. A már ismert két szám mellett most a From The Grave is meghallgatható a lemezről, benne a Motörhead volt gitárosa, Phil Campbell vendégszereplésével.

A Cro-Mags névhasználati kérdései tavaly tavasszal rendeződtek, előtte évek óta folyt a néha élő balhékkal is tarkított sajtóbeli anyázás a banda klasszikus érájának két alapembere, John Joseph énekes, illetve Harley Flanagan között azon, kinek van joga használni az egyik legpatinásabb NYHC-zenekar nevét. Innentől fogva Flanagan bandája folytatja kizárólag Cro-Magsként, míg Joseph és Mackie Jayson dobos Cro-Mags JM néven fut tovább. A zenekar tavaly már kihozott két minialbumot, és az idei évről jövőre átkerülő FEZEN-en is ott lesznek.

Cro-Mags – In The Beginning
(Június 19 – Mission Two Entertainment)

01. Don’t Give In
02. Drag You Under
03. No One’s Victim
04. From Rhe Grave
05. No One’s Coming
06. PTSD
07. The Final Test
08. One Bad Decision
09. Two Hours
10. Don’t Talk About It
11. Between Wars
12. No Turning Back
13. There Was A Time

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.