Amy Lee: "A valóság nem tündérmese…"

Fémcsajok

Az arkansasi Evanescence-től nemrégiben hallhattuk a Wasted On You című dalt, amelyhez igen különleges módon készült videoklip: a koronavírus miatti karantén ugyan elvágta a hagyományos forgatást, ám a tagok igen kreatívan oldották meg a feladatot: otthonaikban, telefonjaik segítségével rögzítették a kisfilm kockáit.

Amy Lee énekesnő már tavaly elmondta: kemény lesz a következő lemez, amelyről kiderült, hogy a The Bitter Truth címet fogja viselni, valamint visszatérnek a tipikus Evanescence-hangzáshoz. Legutóbbi, 2017-ben kiadott Synthesis címre keresztelt korongjukon hallhattunk szimfonikus zenekart és régebbi szerzemények újrahangszerelt változatait, ám a The Bitter Truth-on visszatalálnak a gyökereikhez.

evanescence.jpg

A lemezcím kapcsán a frontasszony Amy mesélt egy videochat-interjúban:

"Mivel a dalszövegek most készülnek, és jelen pillanatban >>csak úgy vagyok<<, kiábrándító témákat találok. A mesék nem valóságosak, és nehéz felnőttnek lenni - valójában azért, mert valaki más nem felelős a döntéseinkért, valamint megismerni a saját valónkat, megvédeni magunkat, és meghalni - mindannyian el fogunk menni. Nincs varázslatos kastély."

- mesélt kendőzetlen őszinteséggel Amy a korong címét ihlető témákról, majd így egészítette ki mondandóját:

"Ez végzetesnek és ködösnek hangzik, de választhatunk, hogy elfogadjuk ezt az igazságot és benne élünk, és úgy döntünk, vagy választhatjuk azt is, hogy feladjuk. És ez nagy küzdelem, de az én döntésem határozottan az volt, hogy lenyelem ezt a pirulát."

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.