Lock Up – Adam Jarvis ül be a dobcájg mögé

Még április közepén jelentette be Nick Barker dobos (ex-Cradle Of Filth, ex-Dimmu Borgir, Ancient stb.), hogy egyszerűen belefáradt a zenekarosdiba, és másra szeretne koncentrálni a jövőben, ezért baráti körülmények között kiszállt a Lock Up zenekarból, amelynek alapító tagja volt, együtt Shane Embury basszerrel (Napalm Death stb.) és a 2006-ban elhunyt Jesse Pintado gitárossal.

A grind/death vonalas csapat sem tétlenkedett sokáig, a mai napon nyilvánosságra hozták, hogy megvan az új dobosuk. A Misery Indexből és a Pig Destroyerből ismert Adam Jarvist ültették be a dobcucc mögé. Így aztán a Lock Up jelenlegi tagsága: Shane Embury basszer (Napalm Death, Brujeria stb.), Anton Reisenegger gitáros (Criminal, Pentagram Chile stb.), Kevin Sharp énekes és Adam Jarvis dobos.

A csapat legutóbbi lemeze a 2017-es Demonization volt, így lassan a folytatás ideje is elérkezik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.