Orange Goblin – jubileumi koncertlemez

Rough & Ready, Live & Loud címmel ma jelent meg brit stoner metalos Orange Goblin új koncertalbuma. A lemez a  banda fennállásának 25. évfordulója alkalmából látottnapvilágot, amiről most The Devil’s Whip számuk hivatalos koncert-videoklipje nézhető meg.

Ezekben a zavaros időkben mindenkinek szüksége van egy kis vidámságra.“- mondja az énekes Ben Ward. “Mindannyiónknak nagyon hiányzik a koncertezés és a fesztiválozás, és tudjuk, hogy nektek is! Ezért reméljük, hogy ez a rövid kis heavy metal-őrület ad némi megnyugvást és kielégítést ezekben az elszigetelt, buli-mentes időkben és jó kis hangulatot teremt majd néhány piálós partihoz a következő hetekben, hónapokban vagy években! Mivel a közeljövőben nem lesznek koncertjeink, a Rough & Ready, Live & Loud lehetőség arra, hogy otthon tapasztald meg az Orange Goblin-élményt, lehetőleg sok hideg sör és tömény társaságában!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.