Ozzy Osbourne súlyos beteg!

Haverock Közösség

Parkinson kórban szenved Ozzy Osbourne! Ezen okból kifolyólag lemondta észak-amerikai turnéjának tizenhét állomását! Abban az időben Svájcban fogja kezeltetni magát!

A rocksztár egy közleményt adott ki az állapotáról, nyugtató szándékkal a rajongói felé!

,,Nem akarok belekezdeni a turnéba, aztán menetközben lemondogatni a fellépéseket. Az nem lenne fair a rajongókkal szemben. Inkább most visszatérítjük a jegyek árát, és amikor újra észak-amerikai turnéra indulok, mindenki, akinek már volt jegye, elsőként vásárolhatja meg az új koncertre.”

A rockernél a 2000-es évek óta fent áll a betegség. Már ekkor voltak tünetei, most gyógyszeres kezelést kap.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.