Abysmal Dawn – hedonista élvezetek

6 év után új nagylemezzel tér vissza az amerikai death metalos Abysmal Dawn. Április 17-én megjelenő Phylogenesis lemezükön az eddig legtechnikásabb és legkifinomultabb, komplex gyilkolás művüket mutatják be, melyben modern társadalmunk őrületeivel szembesülhetünk. Ennek első előzeteseként Hedonistic daluk szöveges videója ismerhető meg.

Hedonistic dalunkat elsősorban Maslow szükségleteinek hierachiája ihlette, és hogy az igazi boldogság a célban rejlik, nem pedig az anyagi tevékenységekben.” – mondják dalukról.

Abysmal Dawn – Phylogenesis

(Season of Mist)

1.Mundane Existence

2.The Path of The Totalitarian

3.Hedonistic

4.A Speck in The Fabric of Eternity

5.Coerced Evolution

6.True to The Blind

7.Soul-Sick Nation

8.The Lament Configuration

9-Flattening of Emotions (Death cover)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.