CORROSION OF CONFORMITY – 53 éves korában elhunyt Reed Mullin dobos

53 éves korában elhunyt Reed Mullin, a Corrosion Of Conformity dobosa, a halál oka egyelőre nem ismert.

Reed Mullin a C.O.C. alapítótagja volt, együtt hozta össze a csapatot Mike Dean basszusgitárossal és Woody Weatherman gitárossal 1982-ben. Stílusos, egyéni játéka meghatározó eleme volt a kezdetben hardcore/metal, crossover vonalas, majd egyre inkább southern metalos bandának. 2001-ben egy hátsérülés miatt kiszállt, majd több projektben, csapatban is zenélt, de 2010-ben azonban visszatért a C.O.C.-be. 2014-ben egy hardcore punk szupergroupot is alakított Mike Deannel, a Teenage Time Killer lemezén többek között Corey Taylor, Dave Grohl, Randy Blythe és Brian Baker is szerepelt.


C.O.C.: "Megtört szívvel búcsúzunk egy baráttól, egy testvértől és úttörőtől. Reed, mindig is szeretni fogunk..."

 



Az utóbbi években lehetett hallani arról, hogy Reednek komoly gondjai vannak az alkohollal, Mike Dean a múlt nyáron úgy fogalmazott, hogy Mullinnak össze kell kapnia magát, hogy visszatérhessen.

"Ha ez megtörténik, az ajtó nyitva áll előtte. Ha mégsem, nos, akkor ez a helyzet. Az embereknek segíyteniük kell önmagukon. Ezt nem lehet kierőltetni, nekik is akarniuk kell."

 
















 













 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!