Újra aktív a Neaera, itt az első új dal

2020 elején új albummal tér vissza a Neaera, amiről már meg is jelent az első klipes szám. A banda elég nagy névnek számít a német metalcore/melodeath színtéren, de a 2013-as Ours Is the Storm lemez óta csak hébe-hóba voltak aktívak. Most viszont itt a visszatérő dal Torchbearer címmel, és február 28-án jön a zenekar nevét viselő album a Metal Blade kiadónál.

Aki élőben kíváncsi a bandára, április 10-én elkaphatja őket a bécsi Impericon fesztiválon, olyan zenekarok mellett, mint a Lionheart, a Your Demise vagy a Jinjer.

//www.youtube.com/watch?v=a9YsxeMWx7k

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!