Deviate Damaen – ami a zenéd, az a kultúrád és a lelked

Az kísérleti avantgardista extrém goth-punk zenét játszó olasz Deviate Damaen zenekar 1991-es fennállása óta az Európai politikai zenei-szócső szerepét tölti be. Szellemi identitásuk az ősi nyugati kultúrán alapszik, és mélyen hiszik, hogy azt a globális önpusztítás rossz nihillisztikus akarata támadja. Ez ellen veszik fel a harcot immáron negyedik alkalommal In Sanctitate, Benignitatis Non Miseretur! albumuk képében, ami az európai zene tökéletes kánonjait alkotja egy erős egységben. Lemezükről az ősi Római Birodalom dicsőségét hirdető Sacre Gesta Cavalcano Il Metallo daluk súlyos black / heavy riffektől kísért videója nézhető meg.

Teljes albumuk pedig a zenekar alábbia üzenetével hallgatható végig: “Ha szereted magad, a művészeted, a zenéd, ami a kultúrád és a lelked. Mentsd meg a kipusztulástól.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.