Eyehategod – jövőre új lemezt adnak ki

Befejezte készülő új albumának felvételeit az Eyehategod. A nehézsúlyú sludge metalos banda eddig még cím nélküli lemeze jövő év elejére várható. Mike IX Williams énekes egy friss interjúban elmondta:

Felvettük az új dalokat, és már nem sok munka van hátra. Mindezt már korábban el akartuk végezni, de olyan sokat turnéztunk idén, hogy alig jutott idő a stúdiós munkára. Mostanra azonban elkészültünk. Amint pedig lezajlik a megjelenés, kiveszünk egy kis szabadságot.”

A banda legutóbbi nagylemeze 2014-ben jelent meg, amiről most Medicine Noose videójuk nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.