Ripe Foal – hallgasd meg első kislemezüket

Fémforgács

War Cry címmel jelent meg a hard rock ősi gyökereiből táplálkozó budapesti banda a Ripe Foal első EP-je. A zenekar ötlete valamikor 2010-ben fogant meg, azonban végleges formájukban négy éve működnek és mostanra készült el a bemutatkozó anyaguk. A három nótás kislemezükről röviden így beszélt a banda:

A War Cry egy elengedésről szóló ballada, a Mirror Man egy emberi személyiségvonás szuperhősként megszemélyesülő tanmeséje, a Loan from the Future egy fogyasztóitársadalom-kritika. A magunk részéről ezt a dalt érezzük a legerősebbnek, de talán a legnehezebben befogadhatónak is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.