Warsenal – thrash, vagy amit akartok

A kanadai thrash/speed metalos Warsenal  november 15-én, Feast Your Eyes címmel jelenteti meg második nagylemezét, ami a tőlük már megszokott régi veretes thrasher himnuszokat nyomják tovább. A lemezről elsőként Forever Lost, valamint Doomed From Birth szám szöveges videója ismerhető meg.

Érzésem szerint a Feast Your Eyes albummal ténylegesen sikerült elcsípnünk az igazi Warsenal hangzást. Ez egy nyers és őrületes riffekkel, szólókkal teli, kiváló hangzású produkció, mely bemutatja, mennyit fejlődtünk az évek során. Minden egyes dal egyedülálló, és nagymértékben eltér a másiktól, de ugyanakkor megvan benne a tipikus Warsenal energia és őrület, amit a rajongók úgy élveztek az első lemezen. Továbbá sok meglepetés és izgalom is várható! Semmiképpen sem egy tipikus, átlagos és középszerű thrash, vagy speed metal albumról van szó!” – mondja a lemezről Mathieu Rondeau énekes-gitáros.

Warsenal – Feast Your Eyes

(Svart Records)

01. Forever Lost
02. I Am The Blade
03. Lords Of Rifftown
04. Insatiable Hunger
05. Doomed From Birth
06. You Better Run
07. Burning Ships
08. Feast Your Eyes
09. Crystal Ship

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.