Seven Sisters – a király meséi

A brit fantazy heavy metalos Seven Sisters tavaly áprilisban The Cauldron and The Cross címmel adta ki debütáló albumát, amelynek Once and Future King dalára készítettek egy új videót.

A banda nemrégiben Trevor William Church  klasszikus ikergitáros felállású heavy metalt bandájával a Haunt-al adott ki egy 7″ split lemezt, melynek The Crystal Temple dala itt hallható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.