METALLICA – Turnét halasztanak, James Hetfieldnek újra rehabra kell mennie

Október közepétől november elejéig Ausztráliában és Új-Zélandon turnézott volna a Metallica, de váratlanul elhalasztották az összes koncertet, mert a csapat frontemberének ismét kezeltetnie kell a függőségét.

A Metallica közleménye:
"Sajnálattal kell közölnünk a rajongóinkkal és barátainkkal, hohy el kell halasztanunk az ausztáliai és új-zélandi turnét. Ahogy bizonyára a legtöbben tudjátok, James testvérünk időről időre küzd a függőséggel, már sok éve. Most sajnos ismét rehabilitációs programon kell résztvennie, hogy újra rendbe jöjjön...

 

 

...Mindent meg fogunk tenni, hogy eljussunk hozzátok, amint az egészsége és az időbeosztásunk engedi. Minderről azonnal tudatunk benneteket, amint lehet. Még egyszer, le vagyunk sújtva, hogy sokatoknak kényelmetlenséget okozunk, különösen azoknak a lojális rajongóknak, akik gyakran messzire is elutaznak, hogy lássák a koncertjeinket. Értékeljük a megértéseteket és James támogatását, és mint mindig, ezúton is köszönjük, hogy részei vagytok a Metallica családunknak.

A koncertekre minden jegy visszaváltásra kerül, ezzel kapcsolatban hamarosan részletekkel is jelentkezünk.
"

 
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.