Sarpedon – új dal a norvég prog-metal csapattól

A norvég progresszív metalos Sarpedon a napokban mutatta be Creeping Chaos dalának szöveges videóját, mely hamarosan megjelenő Before The Nightingale Sings albumuk első előzetese is egyben.

Örülünk, hogy bemuatatjuk az első lírai videónkat a Creeping Chaos dalhoz. Ez az egyik legjobb dal, amelyet úgy döntöttünk, hogy lírai videót folytatunk.” – mondja  Daniel Hemstad billentyűs. “Ez az egyik kedvenc számom az albumból, és az egyik dal, mellyel a legkreatívabban tudtam kifejezni magam. A 70-es évek inspirálta Mellotron és Moog, valamint a horror ihlette vonósok és kórusok, nehéz gitárokkal, groovy basszussal és kemény dobokkal kombinálva, igazi Sarpedon stílusban.

Sarpedon – Before The Nightingale Sings

1. Spiritual War
2. Creeping Chaos
3. The Enemy 
4. Eye Of The Storm
5. The Maelstrom
6. The First Sun
7. The Nightingale

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!