Ünnepeld a Crazy Little Queen zenekarral Freddie Mercury születésnapját

Freddie Mercury 2019. szeptember 5-én lenne 73 éves – a Hard Rock Cafe-ban Crazy Little Queen koncerttel is ünneplik a legendát.  

A Bohém rapszódia című mozi sikere után rég nem látott Queen-láz tört ki világszerte. Sokan csak a filmet követően ismerkedtek meg a legendás zenekar dalaival, mások viszont újra felfedezik azokat. A zene mellett Freddie Mercury művészi nagysága is elvarázsolja a világot, az 1991-ben elhunyt énekes-dalszerző születésnapjáról is rengetegen megemlékeznek.

Ha te is Queen rajongó vagy, és Budapesten leszel szeptember 5-én, akkor nézz be a Hard Rock Cafe-ba, ahol a Crazy Little Queen zenekar szólaltatja majd meg a Queen legemlékezetesebb slágereit, legütősebb rock dalait és legszebb balladáit. Az eseményen megkóstolhatod azt a különleges milkshake-et is, amit külön erre az alkalomra álmodtak meg és készítenek el.

Több infót a Facebook-eseményből tudhatsz meg

A koncert szeptember 5-én, csütörtökön 20 órakor kezdődik, a belépés ingyenes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.