Ann my Guard – Klippremier – Sacred I

Rockvilág.hu online rockmagazin

A Baumann Eszter Anna énekesnő vezette budapesti Ann my Guard 2014 áprilisában jelentette meg a debütáló, 13 dalt tartalmazó nagylemezét, amely az Innocence Descent címet viseli. Akkor a stúdiónkban is járt a csapat, és az elsők közt játszottuk a dalaikat. Az Ann my Guard közben búcsút intett a norvég Smash Fabric Records-nak, és a német székhelyű  Rock’N’Growl Records kiadóval készült közös együttműködésre – egy teljesen új felállásban. A második Ann my Guard album Ourania címmel 2017. január 13-án látott napvilágot. A lemez megjelenését követően a zenekart az a megtiszteltetés érte, hogy hazánkat képviselhette Európa legnagyobb női metal zenekarait felsorakoztató fesztiválján, a holland Female Metal Eventen.

A csapat azóta sem tétlenkedik, Moira címmel a holland Painted Bass Records gondozásában 2018. október 11-én jelent meg a harmadik album. A 10 dalt tartalmazó lemez ezúttal is Vári Gábor (Miracle Sound) irányításával került rögzítésre. Most a lemez Sacred I című dalához készült el a csapat új klipje.

„Elkészült a 2018. október 11-én megjelent harmadik, MOIRA névre keresztelt nagylemezünkön szereplő Sacred I című dalhoz forgatott új videoklipünk.

A zenekar nemrég tért haza az eddigi legnagyobb volumenű Európa-turnéjáról.

Az Ann my Guard tavaly október óta mutatta be a harmadik nagylemezét szerte Európában. A holland Painted Bass Records-nak, illetve a kinti menedzsment lelkiismeretes munkájának köszönhetően a legtöbb koncert Hollandiában került megrendezésre.

A Sacred I videoklipjét még a tavaszi koncertsorozat előtt forgattuk le. A klipet csakúgy, mint az Echo című dal esetében, ezúttal is Kollár Szabolcs (Hindmost) készítette.

“Ez a szám a saját belső erőnk megidézéséről szól: amikor már minden hited odalett és úgy érzed nincs tovább, a lélek mélyén rejtőzködő ősi energia segít majd elindítani a változáshoz vezető úton.”

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.