Szezonzáró buli a Végállomás klubban! Nirvana dalok, jó hangulat!

Idén is eljött az idő, hogy a Végállomás klub bezárja kapuit. Persze nem kell megijedni, nem végleg, csak a nyári szezonra pihennek meg, mivel most jönnek a fesztiválok!

Hangulatos, családias légkörben zajlott a zárás, amit a Double Drums zenekar, majd az Albino Mosquito (Nirvana Tribute) csapat hozott el nekünk! Hatalmas hangulat, jó közösség, barátságos légkör! Így zártuk az idei szezont. A Double Drums zenekar nagyon jó zenei bemutatóval lépett fel a színpadra, ahol ismert dalokra doboltak ketten, ezzel jó hangulatot varázsolva.

Ha érdekel milyen volt a buli, pár képet itt találhattok:

https://www.facebook.com/pg/haverockkozosseg/photos/?tab=album&album_id=2381924515372640

Vagy nézzétek meg a koncerten készült videókat:

Ha már szezonzáró, itt az alkalom, hogy köszönetet mondjunk a Végállomás klub összes dolgozójának, a fellépő zenekaroknak, akik hatalmas bulikkal állnak elénk, és persze a közönségnek, akik nélkül nem létezhetne az élő zenés koncert!

Köszönjük!

Végállomás, Hamarosan találkozunk!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.