MERGING FLARE – Klipes új dal a Beast In Black, ex-U.D.O. gitáros csapatától: Clarion Call

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Kasperi Heikkinen finn gitárost leginkább a Beast In Blackből, vagy mondjuk a U.D.O. zenekarból ismerheted, hiszen 2013 és 2017 között az egykori Accept énekes csapatában gitározott, de az eredeti csapata a 2001-ben alakult finn Merging Flare, amelynek második albuma június 14-én jön majd ki Revolt Regime címmel.

A melodikus heavy metalt játszó finn brigád első albuma a 2011-es Reverence volt, a kiadás előtt álló folytatás első előzetes dala pedig a Clarion Call címet viseli. Ismerkedj meg vele!www.facebook.com/mergingflareMERGING FLARE - Clarion Call (a 2019-es Revolt Regime albumhoz)
Matias Palm - énekes
Kasperi Heikkinen - gitáros
Henri Pyy - dobos
Harri Leinonen - basszusgitáros
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.