Jason Richardson lett az All That Remains új gitárosa

Nuskull Magazin

Az All That Remains megtalálta a tavaly októberben, azóta is tisztázatlan körülmények között elhunyt Oli Herbert gitáros utódját. Az új emberük Jason Richardson lett, aki korábban többek között az All Shall Perishben, a Born of Osirisben és a Chelsea Grinben játszott. Jason először beugró zenészként indult turnézni a metalcore-bandával még decemberben, majd a turné után született döntés arról, hogy állandó tagként csatlakozik hozzájuk.

A bandának novemberben, alig pár héttel Oli halála után jelent meg az új lemeze, a Victim of the New Disease, idén várhatóan egész évben ezt fogják turnéztatni, új anyagra legkorábban 2020-ban lehet számítani tőlük.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.